kingmarul's FotoPage

By: king marul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-May-2006 06:55 Email | Share | Bookmark
Report polis yg dah dibuat

Assalamualaikum...bertemu kembali...aku perlukan bantuan rakan2...sekiranya menjumpai atau hampir terbeli dengan tawaran murah sila call balai polis kajang (unit jenayah) atau mana2 balai polis dan akusendiri. Itu adalah barang curi....aku punya rumah dah kena masuk pada isnin bla..bla...(sila baca report di bawah). Aku kerugian hampir 25k....dan utk aksesori kamera tu je dah korban 20k....mungkin utk sesetengah pada kita nilai tu sedikit..tapi pada aku dan keluarga aku, nilai tu terlalu banyak....dah 3 tahun kami ikat perut utk dapatkan semua tu tp apakan daya...Allah Maha Mengetahui...aku terima ujian ini dengan reda dan seadaNya. Aku tahu akan ada kebenaran dan jalan petunjuk kenapa dan mengapa terjadi...aku percaya semua tu ada hikmah cuma apa yg aku mintak tolong doakan aku dapat balik barang2 tu walaupun amat mustahil...D200 tu masuk nak masuk 2 bulan....wide lense baru nak masuk 3 bulan...aku kesian tengok wife aku malam tu...meraung dia. Dia sanggup terima aku tak belikan aksesori dan berikan kemewahan lain utk letak pada tubuh badan dia...dia berikan keizinan utk aku beli benda2 ni ...aku terharu...dah la tengah ngandung. So, doakan dan pls...kalau korang ringan mulut sebar2kan pada semua org yg korang kenali..saudara-mara..sahaba handai...sesapa sahaja...kengkawan kat internet ke mana ke...aku yakin kamera ni akan dijual pada org yg hanya tahu nilai dan kegunaannya sahaja...tp korang jgn terbeli...report polis dah dibuat,..aku taknak kengkawan aku jadi mangsa...Nikon pun aku dah inform...mintak tolong sesangat...terima kasih semua saudaraku sekelian...
* sori aku lambat inform kat sini sbb nya hidup dan berterabur skit....ye lah..sejak hilang ni!!!
*aku akan cuba beri ganjaran pada sesapa yg dapatkan kembali semua equipment nihh....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net